Szolgáltatásaink

Társasházkezelés felelősségbiztosítással

  • Könyvelés
  • 24 órás műszaki ügyelet

FÜGGETLEN SZAKVÉLEMÉNY

Bővebben

A társasházkezelés nagyon nagy felelősség, odafigyelést és gondoskodást igényel.

Sokfélék vagyunk, ebből kifolyólag minden típusú emberrel találkozunk nap mint nap, akikkel meg kell találni a közös hangot és meg kell oldani problémájukat. Átvitt értelemben egyszerre vagyunk pszichológusok, jogászok, közgazdászok, hiszen ez a szakma széleskörű tudást, tapasztalatot és empátiát igényel.

Nem győzzük hangsúlyozni a tapasztalatot, mennyire fontos. Folyamatosan kamatoztatjuk tapasztalatainkat, megszerzett tudásunkat az általunk kezelt társasházaknál.

Sok millió forintot spóroltunk meg társasházainknak a gazdálkodás észszerű áttekintése következtében. Igyekszünk a kiadások lehetőség szerinti csökkentésére és a bevételek maximális növelésére, hiszen ez az egyik titka egy társasház gyarapodásának! Fontosnak tartjuk továbbá a pályázatokon való részvételt is.

Eddig kezelt társasházainknál előforduló felújítási munkálatokban szerzett műszaki tapasztalatok: lift felújítása, új lift létesítése, tető teljeskörű felújítása, gázvezeték felújítás, elektromos gerincvezeték felújítás, kéményfelújítás, függőfolyosó felújítás, homlokzat felújítás, szigetelés, homlokzat felújítás reklámhálóval. Felújításaink közül kiemelem a rádiófrekvenciás vízórák felszerelését egy 220 lakásos társasházban, ahol évi legalább kétmillió forintot spórolunk meg azzal, hogy nem a tulajdonosok jelentik le a vízóra állást, hanem távleolvasással történik az állások rögzítése.

A társasház működésének egyik fontos alappillére a gazdálkodás, a tulajdonosok felé való pontos, precíz elszámolás. Mi ebben hiszünk és eszerint járunk el. Minden forinttal pontosan elszámolunk.

Elektronikus úton rövid e-mail-es leveleikre válaszolunk (pl. hibabejelentés) és intézkedünk.

Teljeskörű biztonságérzetüket 24 órás műszaki ügyelet biztosítja.

Közös költség kintlévőségeket kiválóan kezeljük, törvényes lehetőség szerint nagy sikerrel hajtjuk be a tartozásokat.


Kérjen árajánlatot

Társasházkezelő iroda